Ingrediente
- 1 litru bulion
- 200 ml apă
- 1 conservă cu roșii întregi
- 2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
- 5 cm rădăcină de praz
- 4-5 frunze de leurdă
- 2-3 frunze de busuioc
- 1 lingură cu zahăr brun
- sare roz
- piper roșu mpcinat
- tăieței pătrați
Mod de preparare
După cum spuneam mai sus, rețeta este extrem de simplă și nu necesită multe explicații.
Am turnat apa și bulionul și roșiile întregi în vasul ceramic. Am spălat, am tăiat prazul și leurda iar apoi le-am așezat și pe acestea în vas. Busuiocul l-am lăsat întreg pentru că nu e nevoie de-o aromă foarte intensă.
Am adăugat condimentele și le-am lăsat să bolborosească împreună vreo două ceasuri jumate, pe modul ”high”. După ce au fiert, am luat mixerul vertical din dotare și le-am făcut pe toate una cu bulionul.
Am fiert tăiețeii separat, în apă multă, cu sare. I-am strecurat și i-am azvârlit în supă.
Mi-am pus vreo două polonice de supă fierbinte în bolul cu ”urechiușe”. Hmmm... nu mi-a mai trebuit altceva.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|