Supa vietnameza de pui

Postat de alexandranistor in Supe
24 Apr 2015 | 4706 vizualizari
Supa vietnameza de pui

Aceasta supa este super rapida si super gustoasa. Daca va regasiti vreodata la raionul asiatic din orice supermarket, nu ezitati sa cumparati ceva produse...totul incepe cu un sos sau un condiment :)

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 30 g taitei de orez
  • 1 lingura ulei de alune (eu am gasit de nuca si a mers foarte bine)
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • 800 g supa de pui
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 legatura coriandru proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura busuioc

Mod de preparare

Se pun la inmuiat taiteii de orez intr-un castron cu apa calduta de la chiuveta. Cat timp se inmoaie taiteii, taiati pieptul de pui felii subtiri julienne. Puneti la prajit in uleiul de alune (nuci) alaturi de condimente (usturoi, ghimbir). Caliti la foc mediu.

Dupa ce s-a albit pe toate partile puiul, adaugati supa si sosul de peste si lasati la fiert aprox 10 minute.

Dupa ce s-a facut supa, scurgeti taiteii si asezati-i in castroane, ca peste ei sa turnati supa obtinuta. Asezonati cu coriandru ceapa verde taiata marunt si busuioc si daca doriti ceva mai picant, cateva bucatele de ardei chilli.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vietnameza de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Supa crema de rosii

Postat de merisor67

Supa crema de rosii

Rosiile le-am pasat si le-am trecut prin sita pentru a indeparta cojile si semintele. Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la inabusit in uleiul de masline, punand treptat si apa. Eu de la un...

Citeste continuarea

Zeama de Dubova

Postat de Constelatialeu

Zeama de Dubova

Intr-o cratita cu apa am dat in 2 clocote aripioarele cu putina sare. In alta oala am pus apa la fiert, am adaugat putina sare si dupa ce au dat in clocot aripioarele, le-am transferat in oala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2015, 19:10
la 25.04.2015, 07:28
Interesanta!
la 07.05.2015, 15:18

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking