Swirly Brownies

Postat de Anamaria7 in Prajituri
11 Aug 2011 | 7717 vizualizari
Swirly Brownies

Vaaaaiiii, DE CE am asteptat atata sa fac brownies???? Ce am rataaaat atata tiiiiimp!!! :P :)) Swirly Brownies sunt PERFECTE: crocante la exterior si pufoase si siropoase la interior

Ingrediente

  • Pentru blatul de ciocolata:
  • 100 gr unt
  • 100 gr ciocolata
  • 1 1/3c zahar
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 4 oua
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 1/3c faina
  • 1 lgt praf de copt
  • Pentru umplutura de crema de branza:
  • 200 gr crema de branza
  • 1 ou mare
  • 1c zahar
  • 1 lgt esenta de vanilie

Mod de preparare

Ne suflecam manecile si ne apucam de preparat Swirly Brownies:

Incalzim cuptorul la 190C. Tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara cu latura de 20cm x 20cm.

Intai pregatim umplutura de crema de branza, altfel tinem blatul prea mult afara din cuptor pana o facem. Batem branza pana devine cremoasa, apoi incorporam zaharul, oul si esenta mixand pe viteza mare.

Blatul de ciocolata:

Punem la topit pe foc mic untul, iar cand e gata adaugam ciocolata maruntita fin cu cutitul si amestecam pana la omogenizare.

Mixam ouale cu zaharul pana devin usor spumoase, adaugam esenta si amestecul de unt si ciocolata, iar la final punem si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. De data asta mixam putin, pe viteza mica.

Turnam compozitia in tava si punem peste cu lingura, din loc in loc, umplutura cu branza. Taiem cu un cutit pentru a marmora (efectul de swirrrrrl :)) ) si tinem la cuptor pana ce se formeaza o crusta deasupra.

Lasam la racit in tava, apoi taiem.

Swirly Brownies se savureaza pe nerasuflate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Swirly Brownies" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu doua creme, visine si banane

Postat de mirela0911

Prajitura cu doua creme, visine si banane

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se bate pana ce acesta se topeste. Se adauga apa rece si se bate din nou. Galbenusurile se...

Citeste continuarea

Desert prajitura delicioasa

Postat de RODIMUR

Desert prajitura delicioasa

Mai întâi se face blatul, chiar cu o zi înainte, dacă este cazul. Se separă albușurile de gălbenușuri și se mixează mai întâi cu un praf de sare, iari după ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2011, 20:50
Mmmmmmmmmmmmmm bine ca am ajuns prima; o portie mareeeeeeeeeeee plz
la 11.08.2011, 21:02
Wowwwwwwww Ana,ce bun ai facut acu' vreau eu o halca mare
la 11.08.2011, 21:06
inecata copozitia sau nu vreau si eu un pic ca arata foarte bine!!!!!!!!!!!!
la 11.08.2011, 21:08
ce buuunnn
la 11.08.2011, 21:09
o bucatik si pt mine arata grozav

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking