Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

Postat de mihaelar63 in Paste
27 Noi 2021 | 2938 vizualizari
Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

   Din cand in cand, dar nu prea des prepar paste. Asa, de dor !!!! Printre preferatele mele se afla tagliatelle. Am gasit un sortiment de tagliatelle de calitate, cu ou si de atunci nu le tradez !!!

Ingrediente

  • 500 gr tagliatelle cu ou
  • 500 gr carne de vitel
  • 200 gr mazare verde -congelata
  • 200 gr morcovi baby -congelati
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita boia
  • 1/2 lingurita pudra ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra rozmarin
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • codite de ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

  1.  Bucata de carne de vitel se sareaza si se maseaza cu boia, ghimbir, rozmarin si piper macinat .
  2. Puneti bucata de carne intr-o cratita teflonat de marime adecvata.
  3. Se toarna deasupra ulei si o cana  de apa. Tot acum puneti si usturoiul pisat.
  4. Puneti capac si lasati sa fiarba inabusit cam 45 minute pana carnea devine moale .
  5. Aveti grija sa  verificati ca apa sa nu scada prea mult .
  6.  Bucata de vitel se scoate pe o planseta alaturata si se taie cubulete .
  7. In sosul ramas se fierbe cam 8 minute mazarea verde si morcovii[ care s-au decongelat la temperatura camerei .
  8. Intre timp fierbeti tagliatelle in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj .
  9. Strecurati tagliatelle  de apa in care au fiert.
  10.  In ultima faza se servesc pastele cu mazare si morcovi pe deasupra . Ultima data se pun cubuletele de carne .
  11. Dati o nota de prospetime cu codite de ceapa verd etaiata sau cu patrunjel tocat .
  12.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece. Într-un vas încăpător punem...

Citeste continuarea

Paste cu peste si mozzarella

Postat de caroline

Paste cu peste si mozzarella

Intr-o tigaie, punem uleiul de masline si usturoiul curatat de coaja si lasat intreg. Cand usturoiul si-a schimbat culoarea, il indepartam din tigaie. Adaugam tonul scurs de uleiul din conserva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2021, 23:31
la 27.11.2021, 23:50
Pot sa le mananc separat
la 27.11.2021, 23:54
la 27.11.2021, 23:56
Maria -ta din Constelatii , ce nu iti doresti din reteta aceasta ? )
la 27.11.2021, 23:57
Multumesc , Cristina

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking