Tarta cu branza picanta si ceapa verde

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
1 Iul 2014 | 36837 vizualizari
Tarta cu branza picanta si ceapa verde

Este un fel de tarta cu aluat de patiserie cumparat de la Lidl, care se comporta excelent atat la placinte, tarte si chiar poate fi inlocuit cu succes ca si aluat de pizza...Eu il folosesc atunci cand vreau sa pregatesc ceva rapid cu ce se gaseste prin frigider...

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de patiserie Belbake(de la Lidl)
  • pt umplutura:
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 gr branza cheddar picanta
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Aluatul nefiind congelat nu necesita timp de asteptare pentru a fi decongelat. Deci...se scoate aluatul, care este prevazut cu hartie de copt si se intinde cu tot cu hartia de copt, in tava mare a aragazului. Se unge aluatul cu putin ulei de masline. 

Pt umplutura: branza de vaci se zdrobeste cu furculita, se adauga branza cheddar picanta data pe razatoarea cu ochiurile mari, se adauga ceapa taiata marunt, ouale, smantana si un praf de sare. Se amesteca compozitia si se pune peste aluatul din tava. Se presara deasupra piper proaspat macinat, se da tava la cuptorul incins la 180-190 grade pt 15-20 minute, pana se rumeneste deasupra.

Se portioneaza si se serveste calda. Sa va fie de bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza picanta si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Mamaliga umpluta

Postat de caroline

Mamaliga umpluta

Punem apa cu sare la fiert si presaram putin malai. Cand incepe apa sa fiarba, punem putin cate putin malaiul si amestecam in continuu cu un tel, evitand sa se faca cocoloase.   Cand...

Citeste continuarea

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Postat de Zamfira

Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci

Dezghețăm foile de plăcintă până ajunge la temperatura camerei. Curățăm, spălăm ceapa (cepele) și o călim în puțin ulei, adăugăm 1 linguriță de boia dulce, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2014, 19:51
delicioasa
la 01.07.2014, 19:57
Ce bine suna! Si ce rumena e!
la 01.07.2014, 20:12
Am toate ingredientele e minunată rețeta
la 01.07.2014, 20:14
Perfecta!
la 01.07.2014, 20:25
miiiiinunata!!!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking