Tarta cu caramel si ciocolata

Postat de miha in Prajituri
31 Oct 2009 | 13696 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 31.10.2009, 23:51
Iamiiiiii! Ce biscuiti sunt? ce marca?
la 01.11.2009, 00:08
mmmm, carameeeel
la 01.11.2009, 00:19
Oana, erau niste biscuiti adusi de bunica din Italia. Habar n-am cum le zice. Dar poti folosi orice tip de biscuiti.
la 01.11.2009, 00:19
Adinuta...si mie imi placeeee...
la 01.11.2009, 07:43
off mai Miha! iar vii cu cioco si caramel.. ce ma fac? ..
la 01.11.2009, 09:09
eu adoooooooooooooooooooooooor caramelul... trebuie facuta
la 01.11.2009, 11:16
mmmm ce bun trebuie sa fie . Imi place .
la 01.11.2009, 12:24
O cafea si-o prajiturica pentru toata lumea!
la 01.11.2009, 12:39
vreau si eu! si euuu!
la 01.11.2009, 12:57
laptic pt mine, te rog... eu nu beau cafea
la 01.11.2009, 13:19
s-a notat!
la 01.11.2009, 17:14
Daca tot e ora 17, poate bem un ceai?
la 06.11.2009, 19:28
Acum am luat caramelul de pe foc, astept sa se raceasca, apoi sa montez totul.
Dar cred ca forma mea de tort e prea mare, si o sa-mi iasa cam scunda. Miha ce diametru are tava ta?
Oana, eu am pus biscuiti de la Lu - start cu 4 cereale.
la 06.11.2009, 22:37
Raluca, am facut intr-o tava patrata 20/20 cm.
la 05.07.2010, 21:06

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking