Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)

Postat de Alina26 in Prajituri
15 Iul 2013 | 13789 vizualizari
Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)

O tarta foarte simpla,fara coacere si fara zahar..... estiva si foarte buna.Cu siguranta am sa mai fac,dar cu altfel de iaurt.

Ingrediente

  • 250 g biscuiti
  • 150 g unt
  • 500 g iaurt de fructe de padure
  • 250 g smantana pentru frisca(Hulala)
  • 250 g dulceata de zmeura
  • 15 g gelatina

Mod de preparare

1.Am dat biscuiti pe robot.

2.Am topit untul si l-am pus peste biscuiti si am amestecat bine.

3.Intr-o tava rotunda am uns putin unt si am adaugat biscuiti,pe care i-am presat bine.Am bagat tava la congelator 15 minute.

4.Am inmuiat gelatina in 10ml apa,am batut frisca bine.

5.Am pus iaurtul intr-un bol,am adaugat gelatina si am amestecat bine.Am adaugat frisca batuta peste iaurt si am mestecat incet de jos in sus.

6.Dupa 15 minute am scos tava din congeletor,am adaugat crema obtinuta si am dat la rece pentru 2 ore.

7.Intr-un bol am pus dulceata si am amestecat-o putin,pana se inmoaie,ca sa pot sa o intind.Am scos tava din frigider,am pus dulceata,am intins-o bine si am scos tarta din tava si am servit-o.

Pastrati prajitura la rece inainte de a o servi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu iaurt de fructe (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert tort Pavlova

Postat de Ksenya

Desert tort Pavlova

   Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu praful de sare pana se formeaza o spuma tare, se adauga zaharul pudra si se mixeaza din nou, la sfarsit cand poti sa...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi fragede cu nuci și crema de lamaie

Postat de oanapl

Desert prajitura cu foi fragede cu nuci și crema de lamaie

Pentru aluat, se pune laptele la fiert. Când atinge punctul de fierbere, se opărește cu el miezul de nucă măcinat fin și amestecat cu scorțișoara, pudră. Se lasă, apoi,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2013, 15:56
pentru mine baga si nitel zahar...
la 15.07.2013, 15:58
e foarte buna si fara zahar,ca frisca Hulala are deja si iaurtul e putin dulce mie imi plce asa....e chiar dulce
la 15.07.2013, 16:00
la 15.07.2013, 16:00
Cu iaurtul cu fructe si dulceata cred ca este suficient de dulce.
la 15.07.2013, 16:01
va multumesc!!!
Da Buni..e chiar dulce..dar sta la alegere fiecaruia...sa adauge sau nu zahar!!!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking