Ingrediente
-
- Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate
- Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc
- Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g
- Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g
- Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g
- Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
- Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g
- Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g
- Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
- Usturoi granulat – 1 lingurita
- Oua – 1 per portie
- Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc
Mod de preparare
-
Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj;
-
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava;
-
Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu tava acolo;
-
Dupa cca 10 – 12 min cand acestea s-au rumenit, scoate-le si lasa-le sa se raceasca;
-
Caleste bacon-ul in tigaie (fara ulei) si adauga si ceapa;
-
Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon;
-
Toaca anghinarea cuburi mari si adaug-o impreuna cu spanacul;
-
Pune si usturoiul granulat;
-
Muta apoi compozitia intr-un castron incapator si las-o putin sa se raceasca;
-
Adauga parmezan, mozzarella, cheddar si crema de branza si amesteca bine pana omogenizezi totul;
-
Pune compozitia pe tartinele din foietaj si fa o gropita in centrul lor;
-
Sparge cate un ou in interiorul fiecareia;
-
Presara boia pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute, pana se gateste oul;
-
Scoate-le de-acolo si savureaza-le cu placere;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|