Ingrediente
Umplutura
- 50 g ricotta
- 150 ml smantana
- 1 ou
- 1 galbenus
- 100 g parmigiano
- sare
- piper
- 500 g sparanghel
- 30 g migdale
- parmigiano
Mod de preparare
Incepem cu sparanghelul. Eliminam partea dura de la sparanghel si curatam partea ramasa. Il spalam si-l coacem la abur, 8-10 minute.
Luam o tava, acoperim cu hartie de copt si intindem aluatul.
Intr-un bol amestecam ricotta, smantana, oul, galbenusul, sare, piper, parmezan.
Turnam umplutura deasupra aluatului. Asezam sparanghelul si bagam la cuptor, la 200 ° C, cam 20 minute. Dupa acest timp, presaram migdale feliate si mai tinem la cuptor 10 -12 minute.
Scoatem din cuptor si presaram parmezan feliat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|