Ingrediente
- un pachet aluat foetaj rotund
- 400 g branza proaspata de vaci
- 100 g stafide
- 200 ml smantana
- zahar
- 2 oua si 2 galbenusuri
- zahar vanilat
- ciocolata
Mod de preparare
Scoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara.
Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda.
Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus cantitate la zahar ,las dupa preferinza fiecaruia :),adaugam zahar vanilat.
Stafidele le scoatem din apa si le stoarcem de apa.
Amestecam cu branza.Adaugam si 2 oua.
Intindem aluatul de foietaj si-lasezam cu hartia de copt intr-o forma de tarte.(diametrul 24).
Peste foietaj punem branza uniform.
Inr-un castron amestecam smantana cu zahar si 2 galbenusuri.
Varsam peste branza.Deasupra mai punem si niste ciocolata .
Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta cam 30-40 minute,sau pana cand se rumeneste.
Bun si rapid de facut :)
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta dulce cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|