Tarta sarata cu brocoli si conopida

Postat de rodicamaria in Aperitive / Garnituri
9 Dec 2012 | 5010 vizualizari
Tarta sarata cu brocoli si conopida

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 1 brocoli mica
  • 2 linguri de ardei kapia de la borcan
  • 200 g biscuiti sarati
  • 100 g unt +inca putin pt.uns tava
  • 200 g muschi file taiat cubulete
  • 100 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 1/2 lingurita marar uscat

Mod de preparare

Conopida si brocoli se desfac buchetele si se fierb in apa cu sare.Se strecoara din apa si se lasa in sita la scurs si racit.

Biscuitii se dau prin robot,se amesteca bine cu untul topit,apoi se pun in tava unsa cu unt si se preseaza bine(ca la cheesecake).

Deasupra blatului se intinde pasta de ardei kapia,apoi se pune muschiuletul taiat cubulete.

Deasupra de muschiulet se aranjeaza apoi buchetelele de conopida si brocoli,iar deasupra lor se presara cascavalul ras.

Ouale se bat cu smantana si mararul si se toarna peste tarta.

Se da la cuptorul preincalzit pana cand se incheaga oul si se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Saratele cu parmezan si chimen

Postat de xana

Saratele cu parmezan si chimen

Parmezanul se da prin razatoarea cu ochiuri mici sau la robot, sa fie cat mai marunt apoi se adauga peste faina, impreuna cu oul, margarina moale, praful de sare, chimen dupa gust si amoniacul...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ceapa

Postat de MotanLaOale

Aperitiv tarta cu ceapa

Intr-un castron, se pune drojdia, zaharul, o lingurita faina, 100 ml apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute. Se amesteca faina cu sarea si se pune intr-un castron mare. In mijloc se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2012, 16:59
la 09.12.2012, 18:51
Cred ca e tare buna!
la 09.12.2012, 20:38
tare buna cred ca este
la 09.12.2012, 20:41
Foarte buna ! Cine vrea poate sa faca aluat in loc de blat de biscuiti sfaramati .
la 09.12.2012, 20:42

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking