Tigaie picanta de pui

Postat de mikidaniro in Pui
23 Feb 2012 | 5309 vizualizari
Tigaie picanta de pui

Aceasta mancarica este una dintre preferatele piticei mele.Da!surprinzator,dar asa este,ea mananca mai condimentat si decat mine,:)) seamana cu sotul meu in privinta aceasta:).Desi este destul de picanta,niciodata nu a accepta sa o fac fara ardei:).Daca nu va place picant puteti elimina ardeiul iute sau puteti pune doar jumatate.

Ingrediente

  • 450g ciuperci proaspete
  • 350g piept de pui
  • 300g ficatei de pui
  • 1 ardei iute verde
  • 150ml vin
  • 5-6 catei de usturoi 
  • marar
  • sare,piper

Mod de preparare

Pasul 1:curatam,spalam si taiem in patru ciupercile

Pasul 2:spalam pieptul de pui si il taiem cuburi potrivite

Pasul 3:spalam,curatam,lasam la scurs ficateii,apoi ii taiem bucati potrivite

Pasul 4:curatam si tocam 2 catei de usturoi

Cand avem totul pregatit punem o tigaie pe foc cu un pic de ulei in care punem usturoiul tocat, ciupercile, un pic de sare si lasam pe foc pana se rumenesc un pic.Adaugam puiul,apoi ficateii,iar cand sunt si acestia un pic rumeniti adaugam vinul,dam focul iute pt a se evapora alcoolul,apoi adaugam si ardeiul iute tocat rondele.Lasam la foc potrivit amestecand din cand in cand pana se gatesc ficateii, adaugand cate un pic de apa calda daca este nevoie.Inainte cu 2-3 min.de a stinge focul adaugam si restul  usturoiului facut mujdei,potrivim de sare si piper,iar la sfarsit mararul.
Se poate servi simpla sau cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui fraged la tigaie cu Delikat- condimente pentru gratar

Postat de Satisfyyourcravings

Pui fraged la tigaie cu Delikat- condimente pentru gratar

Puiul intreg (daca se foloseste), se taie in 6-8 bucati. Carcasa se poate folosi la supa. Carnea se usuca bine cu prosoape de bucatarie. Intr-un vas incapator, se amesteca usturoiul pisat, 4...

Citeste continuarea

Tigaie picanta cu piept de pui

Postat de Ina

Tigaie picanta cu piept de pui

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei. In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier.  Cand bucatile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2012, 19:43
Mmmmm picantica...ce buna trebuie sa fie
la 23.02.2012, 19:48
minunata.
la 23.02.2012, 19:51
deci ai facut-o pana la urma
la 23.02.2012, 20:04
am facut-o dia,n-am avut incotro,m-a zapacit fata ''mami nu faci puiut??mami cand faci puiut??
la 23.02.2012, 20:06
ruxy ,medi ,multumesc dragelor!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking