Tocana de porc cu legume si porumb dulce

Postat de papabundetot in Porc
11 Mai 2014 | 3607 vizualizari
Tocana de porc cu legume si porumb dulce

Mancarea pregatita astazi a fost ceva asa…cu ce avem prin casa si chiar si asa a iesit extrem de buna la gust si pe placul tuturor. Initial ma gandisem la altceva si am schimbat ideea din mers cand am constatat ca nu aveam anumite ingrediente despre care credeam eu ca le am,si pentru ca era deja si tarziu sa mai ies m-am adaptat la ce am gasit prin casa si a iesit chiar o tocana gustoasa.

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 400 gr pulpa de porc
  • 2 linguri sos stridii
  • 2 linguri sos soia
  • 1/2 lingurita sos de ardei iuti
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa alba
  • 1 lingura pasta de creveti
  • 1/4 lingura pasta de curry
  • o cana arpacas
  • morcovi frantuzesti
  • curry praf,
  • chimen macinat,
  • boia dulce,
  • tika masala
  • brocoli,
  • porumb dulce
  • sare roz de Himalaya

Mod de preparare

Carnea de porc am taiat-o in cubulete potrivite ca si marime si inainte de cu o zi  am pus-o la marinat in sos de soia,sos de stridii,sos de ardei iuti,pentru a se fragezi foarte bine.

Usturoiul si ceapa le-am tocat marunt si le-am pus intr-o cratita cu putin ulei pentru a le cali usor,am adaugat peste ele o lingurita tika masala,o lingurita curry praf ,o lingurita boia dulce si o lingurita chimen macinat,le-am lasat asa la foc iute aproximativ 1 minut,apoi am adaugat pasta de creveti si pasta de curry si am amestecat bine,am adaugat apoi carnea cu tot cu marinata in care a stat,am calit-o si pe ea cateva minute,apoi am adaugat morcovii si o cana de apa si am lasat sa fiarba 5 minute la foc iute.

Dupa ce carnea a inceput sa fiarba am adaugat arpacasul spalat bine,inca o cana de apa si am mai lasat la fiert pana cand arpacasul s-a inmuiat.Cu cateva minute inainte de a stinge focul am adaugat cateva buchetele de brocoli si o mana de porumb dulce congelat.

Cam asta a fost mancarica mea de porc cu legume si porumb dulce,gatita mai mult cu ce am gasit prin casa decat ca un plan

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc cu legume si porumb dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piure de fasole boabe cu ragu de porc

Postat de simona72

Piure de fasole boabe cu ragu de porc

  Pentru piure: se spala fasolea in mai multe ape, se lasa peste noapte in castron cu apa sa se umfle fasolea. A doua zi, se scurge de apa, se pune apa curata peste fasole, 1 lingurita...

Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Postat de Valclaudia

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund. Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2014, 16:17
la 11.05.2014, 16:25
la 11.05.2014, 16:46
Nu suna rauDaca a fost buna doar tu ne poti spune!
la 11.05.2014, 17:29
la 11.05.2014, 18:18
Buna trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking