Ingrediente
- 2 pulpe de pui
- 300 g ciuperci
- 1 ardei capia
- 4 cepe
- 400 g rosii in bulion
- 50 ml ulei
- vegeta
- piper
- boia
- sare
- 1 legatura marar
Mod de preparare
Pulpele se curata, se taie in doua, se spala si se lasa la uscat.
Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.
Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si ardeiul taiat marunt si se mai caleste 5 minute.
Se adauga ciupercile si se presara vegeta, piper, boia.
Se adauga apa si se lasa la fiert 25-30 minute.
Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.
Se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.
Se adauga merarul tocat marunt si se mai tine in cuptor 5 minute sa se rumeneasca frumos.
Se poate manca cu mamaliguta.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|