Ingrediente
- Ingrediente Tocanita de legume cu carne de porc, cea mai gustoasa mancare
- 400 gr. cotlet de porc fara os;
- 4-5 cartofi;
- 200 gr. baby morcovi congelati sau 1-2 morcovi proaspeti;
- 1 ardei capia rosu;
- 1 ceapa;
- 5 catei de usturoi;
- 3 foi de dafin;
- 1 lingura pasta de tomate;
- 500-600 ml. apa fierbinte;
- 3 linguri cu ulei;
- sare;
- piper;
- cimbru uscat;
- patrunjel proaspat.
Mod de preparare
Iata cum se prepara Tocanita de legume cu carne de porc, cea mai gustoasa mancare
Punem uleiul intr-o cratita de inox si adaugam carnea taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor amestecand rar.
Dupa aproximativ 15-20 minute adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul capia taiat cubulete.
Adaugam sare, piper, foile de dafin, cimbru si amestecam. Adaugam apa fierbinte si lasam sa ajunga la punctul de fierbere.
Taiem cartofii in bucati potrivite si ii adaugam in momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Daca avem morcovi proaspeti (nu congelati) ii adaugam si pe ei, dupa ce i-am taiat rondele.
Amestecam si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute. Adaugam baby morcovii(eu din acestia am folosit), cateii de usturoi pisati si mai lasam sa fiarba inca vreo 10 minute.
Oprim focul, adaugam patrunjel proaspat tocat si servim.
Incearca si reteta de Tocana bunicii, o mancare buna de te lingi pe degete.
Iti recomandam si varianta savuroasa de Tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar pe care o poti savura cu niste Castraveti covasiti la soare, buni si crocanti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de porc, cea mai gustoasa mancare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|