Tocanita de vinete si naut

Postat de cristina1985 in Mancaruri de post
17 Mar 2017 | 3333 vizualizari
Tocanita de vinete si naut

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 130 g naut (tinut in apa cel putin 12 ore, in frigider)
  • 1/2 vanata mica
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 2-3 lg-te boia
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • ulei
  • 1 lg faina

Mod de preparare

Dupa cum am spus, nautul se tine in frigider 12 ore in apa. Se poate pune seara si il gatiti a doua zi.

 Se caleste ceapa (tocata marunt), apoi se adauga apa si naut. Se fierbe 1 ora si jumatate.

Vanata se curata de coaja in dungi, se taie cubulete si se pune peste naut. Se lasa 15 minute, dupa care se adauga sare, boia, dafin, bulion, faina amestecata cu putina apa. Se mai lasa la fiert 15 minute (amestecand din 5 in 5 minute,pentru a nu se lipi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete si naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de ardei kapia copt cu masline

Postat de katty

Mancare de ardei kapia copt cu masline

Dezghetam  ardeiul kapia. Scoatem cotoarele cu seminte si il rupem fasii. Tocam marunt ceapa si o punem la calit intr-o craticioara in ulei. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul tocat...

Citeste continuarea

Salata cu legume si quinoa

Postat de mirela0911

Salata cu legume si quinoa

Quinoa se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa de 2 ori mai multa decat cantitatea de quinoa. Se lasa la foc potrivit timp de 25-30 de minute pana se fierbe si scade toata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2017, 15:01
la 17.03.2017, 15:28
yammyyy
la 17.03.2017, 16:51
la 17.03.2017, 20:41
Am uitat sa scriu ca se ingroasa cu putin faina, amestecata cu apa.Scuze!
la 18.03.2017, 10:09

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking