Tocanita de vitel cu galuste

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne
28 Apr 2015 | 2968 vizualizari
Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de vitel este o mancare simpla, insa foarte gustoasa datorita combinatiei de mirodenii.

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 2 frunze de dafin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Ptr. galuste
  • 3 oua
  • faina
  • zeama din tocanita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem cubulete potrivite. Curatam ceapa si o taiem fideluta. Intr-o cratita incingem uleiulsi adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca putin. Adaugam ceapa si lasam cateva minute, pana se inmoaie. Amestecam de cateva ori, pana isi schimba putin culoarea.

Adaugam doua frunze de dafin, cimbru si apa cat sa acopere carnea. Potrivim de sare. Punem capacul si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade sosul si ajunge la consistenta dorita.

Dupa ce a fiert carnea adaugam galustele,rand pe rand facute din 3 galbenusuri amestecate cu faina,sare,piper si apa de la carne. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei si rosii umplute

Postat de aliliana

Dovlecei si rosii umplute

Legumele se spala, se curata, se toaca.  Rosiile se spala si se golesc in interior, dovlecelul se spala, se curata de coaja, se scobeste in interior. Intr-o tigaie se pune la calit in...

Citeste continuarea

Chiftele in sos de maioneza cu iaurt si ceapa rosie

Postat de merisor67

Chiftele in sos de maioneza cu iaurt si ceapa rosie

Trebuie să pregătim mai întâi ceapa roșie care trebuie să stea câteva ore bune în oțet cu apă și sare. Ideal ar fi să o lăsăm de seara până a doua zi,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2015, 15:42
la 28.04.2015, 15:42
la 28.04.2015, 15:43
Vai de mine . la galuste nu rezist
la 28.04.2015, 15:45
multumesc
la 28.04.2015, 15:51

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking