Tort brownie cu branza dulce

Postat de Zamfira in Torturi
1 Mai 2016 | 4213 vizualizari
Tort brownie cu branza dulce

Ingrediente

  • 100 g ciocolată menaj
  • 120 g unt
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • 150 g făină
  • 1 praf de copt
  • 300 g brânză de vaci
  • 1 pliculeţ zahăr vanilinat
  • 300 g vişine din compot
  • sare

Mod de preparare

Rupem ciocolata în bucăţele şi o topim împreună cu untul pe bain-marie.

Omogenizăm cu mixerul 2 ouă şi 50 g zahăr, adăugăm puţină sare şi pliculeţul de zahăr vanilinat. Adăugăm ciocolata topită cu untul apoi treptat făina amestecată cu praful de copt.

Punem la scurs vişinele din compot.

Într-un vas amestecăm brânza de vaci cu cele 2 ouă rămase şi restul de 100 g zahăr.

Ungem şi tapetăm cu făină o formă de tort sau tavă de prăjituri de mici dimensiuni(20-24 cm).Turnăm 1/3 din compoziţia de ciocolată în tavă. Deasupra punem din loc în loc din compoziţia de brânză, apoi punem jumătate din vişine, punem din nou aluat cu ciocolată, cu brânză, vişine şi tot aşa.

Punem tava în cuptorul preîncăzit pentru 40-50 minute, foc moderat.

Lăsăm tortul să se răcească complet în tavă şi abia apoi o scoatem şi feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort brownie cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort cu crema de cafea

Postat de miha

Tort cu crema de cafea

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea ferma si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei si esenta de rom se toarna...

Citeste continuarea

Desert tort cu iaurt si fructe de padure (fara coacere)

Postat de Oana

Desert tort cu iaurt si fructe de padure (fara coacere)

Mai intai hidratez gelatina cu cateva linguri de apa rece si o las sa se umfle putin. Capsunile si zmeura le mixez cu blenderul impreuna cu zaharul pana obtin un piure fin. Il pun pe foc mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2016, 19:22
Arata minunat! Paste cu bucurie Zamfira!
la 01.05.2016, 19:24
Multumesc, Sarbatori binecuvantate cu bucurii si sanatate!
la 01.05.2016, 19:33
la 01.05.2016, 19:36
Minunat! Paste fericit!
la 01.05.2016, 19:38
Sarbatori binecuvantate!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking