Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Postat de andaoana in Dulciuri
4 Mar 2016 | 3227 vizualizari
Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile pe care le au ingredientele . Daca sunt tinute intr-un vas cu capac in frigider tin pana la o saptamana . Sa va mai spun ca sunt foarte usor de facut .

Ingrediente

  • 100 gr quinoa fiarta
  • 50 gr nuci
  • 100 gr seminte canepa
  • 50 gr stafide
  • 30 gr coacaze negre
  • 10 curmale fara samburi
  • 100 gr unt de cacao
  • Extra: fulgi de nuca de cocos sau seminte de canepa

Mod de preparare

In vasul blenderului punem toate ingredientele si pornim la inceput pe viteza mica apoi mai mare pana se fac ca si o pasta densa .

De acolo luam cate putin si formam bilute pe care le dam prin cocos sau seminte de canepa.

Asezam fiecare bucata intr-un vas si  cand am terminat le punem la congelator pentru 20 minute apoi le mutam in frigider si servim cand avem pofta de ceva dulce si sanatos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu seminte de canepa si quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cozonac cu nuca si rahat

Postat de mirela0911

Cozonac cu nuca si rahat

Intr-un ibric, se pun 100 ml lapte caldut, impreuna cu 1 lgt zahar, 1 lg faina si drojdia. Se lasa sa se umfle. Intr-un vas larg, se cerne faina. Se adauga sarea. Se face in mijloc o gropita si...

Citeste continuarea

Dulceata de smochine

Postat de CameliaComan

Dulceata de smochine

Spalam bine smochinele. Le taiem coditele si taiem fiecare smochina pe lungime in doua jumatati. Punem apa si zaharul intr-o oala mare. Le lasam la foc potrivit pana se transforma intr-un sirop....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2016, 15:43
la 04.03.2016, 15:47
Bravo Anca!
la 04.03.2016, 15:47
la 04.03.2016, 17:25
la 04.03.2016, 17:36
Ce idei faine ai tu, Anca!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking