Turtata sandwich

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2013 | 4529 vizualizari
Turtata sandwich

Acest sandwich urias,il servesc americanii pe la diferite petreceri,nu se chinuie ca noi sa faca zeci de aperitive pe zeci de platouri!!! Reteta este preluata de la Ana Olson care mi-e foarte draga si atunci cand nu am somn,o urmaresc!! Pentru cine vrea sa-l incerce,va spun ca este foarte gustos

Ingrediente

  • 1 paine toast alba
  • 1 paine toast integrala
  • Salata de ou
  • 4 oua fierte
  • 4 linguri maioneza
  • 50 g masline verzi tocate
  • sare
  • piper
  • Salata de pui
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 catel de usturoi
  • 4-5 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • Salata de branza
  • 1 cutie crema de branza
  • 4-5 linguri smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri sos pesto

Mod de preparare

Feliile de paine le decupam cu o forma, astfel eliminam coaja

O forma de tort o tapetam cu folie alimentara, apoi cu felii de paine puse intercalat si lasam deoparte pana facem salatele

Pentru salata de ou: punem intr-un bol ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, adaugam restul ingredientelor, condimentam dupa gust

Pentru salata de pui: pieptul fiert si taiat foarte marunt, il amestecam cu usturoiul pisat, smantana si condimentam dupa gust

Pentru salata de branza: amestecam branza cu smantana, ceapa rosie tocata marunt, sosul pesto, nu mai condimentam pentru ca pesto are suficienta sare

Punem in forma de tort salata de pui, acoperim cu felii de paine, salata de ou, iar acoperim cu paine, urmeaza salata de branza, oprind 3 linguri pentru ornat. Acoperim cu felii de paine si folia ramasa pe margine, o presam usor si lasam la frigider pana a doua zi sau minim 2 h dupa care rasturnam pe un platou, descoperim si ornam cu poshul cu branza oprita

Se serveste la aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtata sandwich" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta aperitiv cu masline

Postat de RuxyRux

Tarta aperitiv cu masline

Untul rece taiat cubulete, se amesteca cu faina cernuta cu oul, cu smantana, praful de sare, faina si praful de copt si se framanta aluatul, apoi se infoliaza si se tine la rece 30 de minute....

Citeste continuarea

Clatite aperitiv cu ardei copt, crema de branza si somon

Postat de merisor67

Clatite aperitiv cu ardei copt, crema de branza si somon

Coacem mai intai ardeiul, il curatam si il lasam intr-un vas sa isi lase sucul. Ideea cu ardeiul copt mi-a venit pe moment, in timp ce ma pregateam sa fac o salata. Intr-un bol, amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2013, 08:41
la 06.04.2013, 09:13
la 06.04.2013, 09:18
ARE de toate .
la 06.04.2013, 10:39
un aperitiv grozav!
la 06.04.2013, 10:52
Faina gustare!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking