Ingrediente
- 5 pere
- 1 lingura cacao
- 30 gr de unt
Mod de preparare
Curatati perele si taiati-le cubulete.
Puneti-le intr-o oala pe foc cu untul si lasati-le sa fiarba la foc potrivit.
Se vor transforma treptat in piure.
Gatiti pana cand apa lor se va evapora complet.
Amestecati.
Daca lasa prea multa apa le puteti scurge sau gati mai mult.
Dupa 20 de minute am pus pudra de cacao si amestecat.
Lasati sa fiarba inca timp de 10-20 de minute.
Cand sunt bine racite mixati-le.
Conservati la rece intr-un borcan ermetic.
Se poate conserva 2 saptamani la rece.
Excelent de servit cu branza cremoasa sau cu iaurt.
Puteti adauga migdale , nuci si un pic de ciocolata rasa si veti obtine un desert delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Unt din pere cu cacao (fara zahar)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|