Waffa la tigaia grill cu carne de porc in sos BBQ si salata coleslaw

Postat de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver
25 Mar 2016 | 2475 vizualizari
Waffa la tigaia grill cu carne de porc in sos BBQ si salata coleslaw

Ingrediente

  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/4 varza alba
  • 1/2 legatura menta
  • 1 chili
  • 2 linguri otet din vin alb
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 20 grame unt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura zahar
  • 140 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu 1 lingurita de praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 185 ml lapte degresat
  • 300 grame carne de porc gatita
  • 4 lingruri cu varf sos BBQ

Mod de preparare

Se dau ceapa, morcovul si varza pe razatoarea mare. Se toaca menta si chiliul si se adauga peste legume. Se stropeste totul cu ulei de masline si otet. Se adauga sare si piper si se amesteca. 

Se amesteca oul si laptele intr-un bol, cu ajutorul unui tel. Se adauga treptat faina, zaharul, bicarbonatul si sare. Se adauga apoi, treptat untul topit si racit si se amesteca pana se obtine o compozitie matasoasa.

Se inclazeste tigaia grill la foc mare, se adauga untul ramas si se toarna compozitia. Se intinde cu o spatula, astfel incat intreaga baza a tigaii se fie acoperita de aluat.

Se reduce focul la mediu si se gateste 6-8 minute pe fiecare parte, pana devine aurie, crocanta si e gatita in interior.

Se rupe carnea in bucati si se amesteca cu sosul BBQ. Se incalzeste intr-o tigaie la foc mediu. 

Se serveste waffa taiata in bucati cu carne in sos BBQ si salata deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffa la tigaia grill cu carne de porc in sos BBQ si salata coleslaw" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Postat de andaoana

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Curatam conopida de frunzele verzi si o desfacem in buchetele. O punem la fiert in apa cu sare cateva minute. Trebuie sa fie al dente si nu foarte moale. O scurgem de apa si o lasam deoparte sa...

Citeste continuarea

Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

Postat de Corina33

Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins. Se scoate carnea din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2016, 15:06
la 25.03.2016, 15:10
yamiii
la 25.03.2016, 16:39
la 25.03.2016, 17:46
Ne aduci numai preparate deosebite
la 26.03.2016, 23:06

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking