RETETE VIDEO

Retetă de pesto de leurdă I Video

Postat de Bucataras

Retetă de pesto de leurdă I Video

În aceasta reteta video, vă vom arăta cum să pregătiți un Pesto de Leurdă proaspăt și aromat, perfect pentru a aduce o notă rafinată și sănătoasă în bucătăria ta. Cu...

Citeste continuarea

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Postat de Bucataras

Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella

Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...

Citeste continuarea

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

Postat de Bucataras

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Separat,...

Citeste continuarea

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Postat de Bucataras

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm...

Citeste continuarea
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

RETETA ZILEI

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

Postat de Constelatialeu

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul obtinut, l-am lasat sa se raceasca. Am rupt bucati mai mici si le-am pus in robot, am mixat pana am obtinut un krant foarte fin. Crema : Intr-un castron de inox am pus bananele si le-am pasat bine, am...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

Postat de Bucataras

 Primul pas: - preparăm sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar Al doilea pas: - prajim chifla in puțin unt Condimentăm carnea tocată de vită doar cu sare și...

Citeste continuarea

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

Postat de bucatarasa

 Cum se prepara Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa Pregatirea drojdiei:  Daca folosesti drojdie uscata, dizolva drojdia si zaharul in 100 ml de apa calduta. Lasa...

Citeste continuarea

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

Postat de Constelatialeu

Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul...

Citeste continuarea

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Postat de Bucataras

Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:     Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...

Citeste continuarea

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

Postat de Bucataras

Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Coriandru: Introducere si utilizari

Postat de bucatarasa

Coriandru: Introducere si Utilizari Coriandrul este o planta aromatica populara, cunoscuta atat pentru frunzele sale, cat si pentru semintele sale, care sunt folosite ca mirodenii. Este...

Citeste continuarea

Ce făină de grâu folosim la prăjituri - Principalele tipuri de făină din grâu

Postat de Bucataras

Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...

Citeste continuarea

Scortisoara - Condimentul ideal pentru deserturi si beneficiile pe care le aduce organismului

Postat de Bucataras

Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking