Ingrediente
- (Am fost tare grabita si gramajele de astazi sunt calculate in linguri,e mult mai usor asa oricum)
- 3 linguri de ulei
- 2 linguri de faina
- 5 linguri pasta tomate
- 1 cana de apa
- 12 felii de paine
- 5 felii de sunca
- cascaval
- sare,piper,putin zahar,oregano
Mod de preparare
Prima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de gros doriti sosul mai adaugati-sau nu- apa.Eu am pus o cana)si omogenizam.Condimentam si mai lasam pe foc 2-3 minute.
Cu ajutoul unui pahar "decupam" miezul feliilor de paine pe care le aplatizam putin cu sucitorul. Ungem tava pentru briose cu putin ulei. Punem miezul de paine usor in forma apoi il umplem cu 2 traturi: 1.sos+felii de sunca 2.sos+felii de sunca+cascaval
Dam tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand cascavalul s-a topit si painea s-a rumenit. Le servim calde si cu bucurie ! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in crusta de paine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|