Biscuiti crocanti cu malai

Postat de gatiticuspor in Dulciuri
21 Mar 2014 | 5449 vizualizari
Biscuiti crocanti cu malai

Aceasta varianta de biscuiti este super delicioasa si rapida. Pana si mofturosul familiei a fost de acord.

Ingrediente

  • 240 g malai
  • 250 g unt
  • 200 g faina
  • un ou
  • 140 g zahar pudra
  • un pumn fulgi de ovaz

Mod de preparare

  Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.

   Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.

   Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.

   Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muffins cu inima de zmeura

Postat de comanligia

Muffins cu inima de zmeura

Mai intai se face blatul pentru inimioare. Se separa albusurile de galbenus. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul si uleiul pana devine spuma. Se bat albusurile spuma cu putina sare...

Citeste continuarea

Fursecuri marocane cu migdale

Postat de Corina33

Fursecuri marocane cu migdale

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, faina de migdale si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si sarea. Se framanta sau se amesteca cu o lingura de lemn. Cu mainile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2014, 12:44
interesant
la 21.03.2014, 12:44
minunati
la 21.03.2014, 12:44
de retinut, ca si asa mi se strica malaiul Multumesc!
la 21.03.2014, 12:53
la 21.03.2014, 12:54
ce bine arata!!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking