Biscuiti crocanti cu malai

Postat de gatiticuspor in Dulciuri
21 Mar 2014 | 5422 vizualizari
Biscuiti crocanti cu malai

Aceasta varianta de biscuiti este super delicioasa si rapida. Pana si mofturosul familiei a fost de acord.

Ingrediente

  • 240 g malai
  • 250 g unt
  • 200 g faina
  • un ou
  • 140 g zahar pudra
  • un pumn fulgi de ovaz

Mod de preparare

  Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.

   Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.

   Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.

   Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE

Postat de panacris

BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING DE LĂMÂIE

Se amestecă energic margarina topită cu zahărul, sarea și ouăle, până se topește zahărul. Ciocolata se rupe bucățele și se topește într-un vas special sau pe baie de aburi....

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de pere

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu crema de pere

Blat: Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare,adaugam zaharul si continuam sa batem cu telul,apoi galbenusurile,unul cate unul si uleiul ca la maioneza.Adaugam nuca,faina,praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2014, 12:44
interesant
la 21.03.2014, 12:44
minunati
la 21.03.2014, 12:44
de retinut, ca si asa mi se strica malaiul Multumesc!
la 21.03.2014, 12:53
la 21.03.2014, 12:54
ce bine arata!!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking