Biscuiti fragezi (de post) -2-

Postat de Geanina87 in Dulciuri
16 Feb 2014 | 26643 vizualizari
Biscuiti fragezi (de post) -2-

Reteta ii apartine Timeei pe care o imbratisez cu drag >:D< . Sunt niste biscuiti deliciosi si numai buni la cafea, lapte sau ceai. Singurul regret e ca nu am facut cantitate dubla. Sa ii faceti si voi! >:D

Ingrediente

  • 250 g margarina (la temperatura camerei)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt stins cu otet
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde(400-450 g)
  • gem de care aveti( eu am folosit de gutui)
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se mixeaza margarina cu zaharul vanilat si zaharul.Se adauga apoi sarea,praful de copt stins,esenta si putina faina.Lasam mixerul deoparte si incepem sa framantam cu mainile adaugand faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Infasuram in folie alimentara si il dam la frigider pentru o ora si jumatate.Taiem apoi o jumatate din aluat si intindem o foaie subtire pe blatul de lucru. Decupam cu formele preferate. Pe unele dintre ele le-am gaurit in mijloc cu o forma mai mica,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul preincalzit 170° pentru 10-15 minute sau pana se rumenesc putin.

Se lasa la racit.Unii biscuiti se ung cu gem, iar deasupra se lipesc biscuitii gauriti.Am scris "unii", pentru ca eu am vrut sa am si biscuiti simpli.Voi puteti sa ii faceti pe toti umpluti.Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi (de post) -2-" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta greceasca cu iaurt

Postat de cristeena20

Placinta greceasca cu iaurt

- Decongelam foile si le faramitam marunt cu mana. Eu am lasat o foaie si am pus-o pe fungul tavii . - Batem ouale cu zaharul, coaja de lamaie si vanilia bine , adaugand treptat uleiul. Apoi...

Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor lituanieni - Varškėčiai

Postat de ctlina

Reteta de preparare a papanasilor lituanieni - Varškėčiai

Reteta de preparare a papanasilor Scurgeti brânza de vaci.  Se amestecă toate ingredientele pentru a face o pastă groasă.  Se încălzește o tigaie cu un pic de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2014, 09:13
la 16.02.2014, 09:15
Iau unul cu gem si fug sa-mi termin cafeaua
la 16.02.2014, 09:17
Zamfira
la 16.02.2014, 09:18
Cu mare drag,Buni!
la 16.02.2014, 09:27
Ce buni sunt cu gem!! Super au iesit!!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking