Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

Postat de katty in Prajituri
30 Oct 2014 | 2378 vizualizari
Briose cu nectarine si fulgi de ovaz

Inlocuiti nectarine cu piersici din compot bine scurse in extrasezon .

Ingrediente

  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 250 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 50 gr nuci tocate marunt
  • 1 lingurita praf de copt
  • scortisoara
  • 3-4 nectarine
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 50 gr ciocolata alba +1 lingura frisca lichida pentru decor

Mod de preparare

Amestecam intr-un vas faina , nucile , scortisoara , praful de copt si bicarbonatul .

Punem intr-un vas iaurtul si fulgii de ovaz, ii amestecam si ii lasam sa se inmoaie 10 minute .

Spalam nectarinele si le taiem cubulete . Le punem peste fulgii de ovaz inmuiati . 

Mixam bine oul intreg cu zaharul , pana isi dubleza volumul , apoi adaugam uleiul .Adaugam amestecuul de fulgi si fructe ,  amestecul de faina si omogenizam bine compozitia.Punem compozitia in 12 forme de briose . Dam tava la cuptor 25 de minute , pana se rumenesc frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nectarine si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu visine si ciocolata

Postat de GeorgianaGrigorescu

Prajitura cu visine si ciocolata

Spalam visinele, le rupem coditele si le scoatem samburii. Punem intr-un vas pe foc  ciocolata alba rupta bucati impreuna cu 120 g unt. Lasam pana se topesc. In alt vas topim ciocolata...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi de bezea

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu foi de bezea

Foi : Albusurile cu un praf de sare se mixeaza bine, se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o bezea tare. Se incorporeaza pesmetul si nuca macinata, cu miscari lente...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2014, 11:49
la 30.10.2014, 20:12
la 30.10.2014, 21:24
Servesc si eu!
la 31.10.2014, 11:15
la 03.11.2014, 12:08

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking