Briose cu pere,motate cu crema philadelphia

Postat de papabundetot in Prajituri
16 Iun 2013 | 3753 vizualizari
Briose cu pere,motate cu crema philadelphia

Pot spune ca iubesc briosele si cu cat fac mai des cu atat parca imi vin idei mai multe despre modul in care as putea face ca de fiecare data sa fie deosebite si…in alt fel desi ideea de baza este acceasi. Folosesc aceeasi reteta de aluat la briose

Ingrediente

  • 4 oua
  • 10 linguri lapte
  • 2 praf de copt (plicuri)
  • 200 gr zahar tos
  • 3 zahar vanilat
  • 200 ml ulei
  • 350 gr faina alba
  • sare
  • esenta
  • pere din compot

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi de pere din compot pentru a le da o alta aroma si esenta de visine. Aluatul astfel obtinut se pune in hartii de briose si evident in tava la copt.

Am facut si un mot pentru ele ca sa fie mai dragalase…200 gr philadelphia crema de branza cu 200 gr unt si 1-2 linguri de zahar pudra,amestecate bine cu blenderul,pentru ca am vrut sa ii dau cremei si culoare am adaugat putin colorant gel (eu il mai folosesc la fondant) dar puteti folosi si zeama de sfecla daca doriti sa fie mai natural.

Crema astfel obtinuta am pus-o intr-un pos de silicon si am decorat apoi briosele dupa ce acestea s-au racit bine. Foarte usor de facut si cu ceva imaginatie le puteti crea si decora in o multitudine de feluri.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu pere,motate cu crema philadelphia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu fructe si mascarpone

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu fructe si mascarpone

Am folosit o tava cu dimensiuni de 36/24 cm, tapetata cu hartie de copt. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, pana am obtinut o spuma tare. Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca...

Citeste continuarea

Prajitura cu doua creme, visine si banane

Postat de mirela0911

Prajitura cu doua creme, visine si banane

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se bate pana ce acesta se topeste. Se adauga apa rece si se bate din nou. Galbenusurile se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2013, 12:36
hmm buna!
la 16.06.2013, 13:12
la 16.06.2013, 20:30
Ce mult imi plac
la 17.06.2013, 09:14
Multumesc!!!
la 17.06.2013, 14:51
imi plac

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking