Briose de post cu bobite de rodie

Postat de Valclaudia in Prajituri
9 Noi 2014 | 4094 vizualizari
Briose de post cu bobite de rodie

un desert usor si delicios

Ingrediente

  • 3 cani faina alba
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 3 linguri pudra de roscove
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 cani apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 lingurite otet de mere
  • semintele de la 1 rodie
  • zahar pudra pentru decor

Mod de preparare

Punem intr-un bol o jumatate cana de ulei si doua cani cu apa la temperatura camerei.

Intr-o cana stingem bicarbonatul si praful de copt in 2 lingurite otet de mere,punem un praf de sare,amestecam,apoi adaugam amestecul obtinut peste lichidul din bol.

Peste lichid punem zaharul, pudra de roscove si faina. Mixam totul foarte bine, adaugam semintele de rodie si umplem formele de briose cu amestecul obtinut.

Asezam formele pe tava cuptorului, dam tava la cuptor (preincalzit in prealabil) la 180 grade, functie coacere cu ventilatie. Briosele se coc in 30 minute dar inainte de a le scoate din cuptor facem testulcu scobitoarea.

Le lasam la racorit, le pudram cu zahar pudra si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu bobite de rodie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert tarta cu capsuni

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu capsuni

Aluatul : Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi. Adaugati oul, smantana, un praf de sare si indulcitorul. Amestecati usor cu mana, apoi adaugati jumatate din cantitatea de faina cernuta....

Citeste continuarea

Fursecuri cu gem de caise

Postat de deyutzky

Fursecuri cu gem de caise

Mixam untul cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa.  Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si sarea, iar in alt bol amestecam iaurtul cu laptele si esenta de vanilie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2014, 20:07
Bună idee, tot fugăresc o rodie prin bucătărie
la 09.11.2014, 20:11
delicioase
la 09.11.2014, 20:16
la 09.11.2014, 20:23
Ce umflatele sunt! Sa-mi pastrezi si mie pentru cafeaua de dimineata
la 09.11.2014, 20:26
Sa pastrezi una pentru cafeaua de dimineata,ca vin la tine!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking