Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

Postat de danielaR in Prajituri
6 Sep 2013 | 4957 vizualizari
Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

din acelasi aluat poti face si briose si pandispan.ies aerate si pufoase..delicioase

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • visine fara samburi
  • frisca pt ornat si ciocolata rasa sau cipsuri de ciocolata

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam si zaharul dar si zaharul vanilat

Separat batem galbenusurile cu ulei si punem aceasta compozitie peste compozitia cu albusuri.

Adaugam faina si praful de copt.

Punem in forme de briose 3/4 de compozitie. Deasupra punem visine cate dorim dupa preferinta

Dam la cuptor pt 20 minute la 180 grade

Cand sunt gata punem peste ele un mot de frisca si ciocolata rasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cosulete Pavlova cu crema de lamaie si fructe

Postat de mirela0911

Desert cosulete Pavlova cu crema de lamaie si fructe

Se mixeaza albusurile pana incep sa devina spuma. Se adauga zaharul pe rand, mixand bine dupa fiecare. La final, se adauga otetul si se mai mixeaza. Se obtine o spuma foarte tare. Se...

Citeste continuarea

Desert banana bread

Postat de Oana

Desert banana bread

Intr-un bol se paseaza bine bananele cu o furculita. Se amesteca cu oul batut, untul topit si untul de cocos. Se foloseste o lingura de lemn, ca sa nu oxideze bananele. Se adauga nuca tocata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2013, 18:45
la 06.09.2013, 18:52
la 06.09.2013, 18:55
bune
la 06.09.2013, 18:56
bune briosele
la 07.09.2013, 18:44
Ce bune langa un ceai acum

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking