Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

Postat de danielaR in Prajituri
6 Sep 2013 | 4980 vizualizari
Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

din acelasi aluat poti face si briose si pandispan.ies aerate si pufoase..delicioase

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • visine fara samburi
  • frisca pt ornat si ciocolata rasa sau cipsuri de ciocolata

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam si zaharul dar si zaharul vanilat

Separat batem galbenusurile cu ulei si punem aceasta compozitie peste compozitia cu albusuri.

Adaugam faina si praful de copt.

Punem in forme de briose 3/4 de compozitie. Deasupra punem visine cate dorim dupa preferinta

Dam la cuptor pt 20 minute la 180 grade

Cand sunt gata punem peste ele un mot de frisca si ciocolata rasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cornulete spritate cu nuci

Postat de rocsi_1612

Cornulete spritate cu nuci

Cernem faina intr-un bol impreuna cu sarea. Mixam untul cu zaharul si zaharul pudra cu pastai de vanilie, la viteza mare, pana devine o crema. In compozitia de unt punem oul si il incorporam....

Citeste continuarea

Grea de ciocolata cu stafide si nuca

Postat de susu

Grea de ciocolata cu stafide si nuca

Se topeste untul impreuna cu ciocolata rupta bucati la cutorul cu microunde. Se introduce pentru 40 secunde-1 minut dupa care se scoate, se amesteca in bol si se repeta operatiunea pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2013, 18:45
la 06.09.2013, 18:52
la 06.09.2013, 18:55
bune
la 06.09.2013, 18:56
bune briosele
la 07.09.2013, 18:44
Ce bune langa un ceai acum

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking