Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
19 Feb 2014 | 8838 vizualizari
Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta

Aveam in congelator un pachet cu foi de placinta si m-am gandit sa fac o budinca pentru mic dejun si o alta budinca pentru desert. Au iesit amandoua foarte bune!!!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr pastrama de porc
  • 200 gr iaurt
  • 1 lingura faina
  • 2 buc gogosar murat
  • 1/2 pachet foi de placinta
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 varf lingurita sare
  • 15 gr unt pentru uns formele

Mod de preparare

Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate.

Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.

Taiem pastrama de porc in cubulete, gogosarul julien si le amestecam in compozitia cu iaurt.

Ungem niste forme de tarta sau de sufleuri, de care avem, cu putin unt si le umplem pe jumatate cu compozitia rezultata.

Taiem jumatatea de pachet cu foi de placinta in 4 parti si vom introduce foile, rasfirandu-le prin compozitie, lasand cateva colturi in afara pentru a se rumeni frumos.

Dam formele la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade.

Se pot servi alaturi de legume proaspete sau cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Postat de momo121

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Pentru inceput ne trebuie 6 boluri, 3 mari si 3 mici + 3 linguri. Separam ouale, albusurile le punem in bolurile mari, cate 2 in fiecare bol, iar galbenusurile in bolurile mici, tot cate 2 in...

Citeste continuarea

Drob de iepure cu mousse de conopida

Postat de simona72

Drob de iepure cu mousse de conopida

Pentru drob: se spala foarte bine organele si carnea. Se lasa sa se zvante. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se adauga organele intregi si carnea. Se pune capac pe tigaie si se lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2014, 09:43
ce idee faina
la 19.02.2014, 09:44
Hiii, ce dadutza e!
la 19.02.2014, 09:45
ce frumos
la 19.02.2014, 09:46
Sa stiti ca e forte buna si de efect!
la 19.02.2014, 09:49
o idee super!!

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking