Ingrediente
Ingrediente bulgarasi negri:
- 500 gr. biscuiti cu nuca foarte sfaramiciosi (de prederat preparati acasa)
- 50 gr. zahar pudra
- 100 gr. nuca macinata
- 70 gr. musli cu fructe confiate (trecute prin robot)
- 150 ml lapte la temperatura camerei
- 1 esenta de rom
- 2 linguri cacao
Ingrediente bulgarasi albi:
- 250 g lapte praf
- 200 g zahar pudra
- 200 g unt
- 150 g nuca cocos
- 1 esenta de migdale
Pentru decorat:
//
Mod de preparare
Am separat ingredientele in ordinea in care am pregatit acesti bulgarasi deliciosi.
In boluri separate am amestecat ingredientele, (incepand cu ingredientele umede, adaugandu-le pe cele uscate).
Precizez ca untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
Daca amestecurile sunt moi, le lasam cateva zeci de minute la frigider (de data asta la mine n-a fost cazul),apoi modelam cu mainile bulgarasii dupa marimea dorita.
Trecem bulgarasii negri prin zahar tos iar pe cei albi ii tavalim prin nuca de cocos.
Pofta buna!
//
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|