Carne de porc gatita la tuci

Postat de Constelatialeu in Porc
28 Iun 2020 | 2865 vizualizari
Carne de porc gatita la tuci

Imi place sa gatesc la foc mic, incet, mai ales ca aveam treaba de nu vedem pe unde scoatem camasa. Asa ca varianta asta cu gatitul la foc mic si pe termen mai lung merge la fix cat sa ne facem si treburile si nici sa nu avem garija ca se arde mancarea. Mancare pentru oamenii muncii hei-rupsiti....demolatori....:)))))))))))))))))))))))))))0

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 4 rosii
  • 2 ardei capia
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei cca 100 ml

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si acoperim tuciul cu capac.

Lasam sa se patrunda carnea cca 1 ora.

Pregatim si legumele, curatam rosiile de coaja si le taiem bucati mai mici, taiem si ardeiul in bucati mai mici, curatam cateii de usturoi, daca sunt prea mari, ii taiem mai mici.

Dupa ce carnea este patrunsa si gatita, adaugam legumele, potrivim de sare si piper, mai adaugam o ceasca cu apa, acoperim cu capac si mai lasam la foc foarte mic cca 30-40 min. Servim cu mamaliguta si cu mare pofta, carnea este asa bine gatita ca se taie cu furculita..

Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc gatita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de purcelus la tava

Postat de Constelatialeu

Pulpa de purcelus la tava

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline,...

Citeste continuarea

Varza murata cu rasol afumat, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Varza murata cu rasol afumat, la cuptor

Rasoalele le parlim putin de par, pe flacara aragazului si le spalam. Le punem la fiert in oala minune, cu foile de dafin si cateva boabe de piper pentru 35-40 de minute. Daca nu aveti oala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2020, 23:55
la 29.06.2020, 00:05
Asta da mancare . Pot sa spun ca tuciul acesta este strabunicul cioroiului ))
la 29.06.2020, 07:32
Nu mai ai nimic de demolat, ca as veni si eu!
la 29.06.2020, 18:35
Buna!
la 29.06.2020, 20:10
Mmm...nebunie!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking