Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100

Postat de amalia01 in Prajituri
3 Noi 2013 | 13191 vizualizari
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100

M-am gandit ca este un moment ce trebuie aniversat cu o reteta pe masura...si cum imi plac dulciurile, am pastrat desertul...Sper sa va placa,deoarece crema de branza cu frisca este savuroasa in combinatie cu ciocolata.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 20 linguri de faina
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri de ciocolata rasa
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

 Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;

Adaugi uleiul,apoi laptele;

Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;

Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;

Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;

In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;

Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);

Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;

Intre timp bati frisca impreuna cu branza;

Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;

Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert Piscozmeurica

Postat de Constelatialeu

Desert Piscozmeurica

Mai intai mi-am pregatit tava in care am asamblat prajitura, am o tava cu pereti detasabili pe care am imbracat-o cu folie alimentara ( 24/35 cm). Am pus foile de gelatina la hidratat in apa rece....

Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

Postat de ralu_ca

Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

Eu am folosit doua forme de chec, acestea le-am tapetat cu folie alimentara. Piscoturile le-am inmuiat putin in sucul din compot si am imbracat formele. ( vezi figura atasata ), am taiat putin din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2013, 13:39
ce bine arata , vin la o feliuta ! felicitari pentru cele 100 de retete!!!
la 03.11.2013, 13:57
Felicitări! La cât mai multe rețete
la 03.11.2013, 14:14

La cat mai multe retete!
la 03.11.2013, 14:23
felicitari si la cat mai multe retete
la 03.11.2013, 14:50
multumesc!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking