Chec cu dovleac si mac

Postat de andaoana in Prajituri
22 Oct 2014 | 2965 vizualizari
Chec cu dovleac si mac

Arome de toamna

Ingrediente

  • 3 linguri dovleac razuit+50 gr unt
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 plic parf de copt
  • 5 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri mac macinat sau boabe

Mod de preparare

Dovleacul razuit il punem intr-o tigaie incinsa impreuna cu untul pe foc sa se caleasca pana se inmoaie. Cu ajutorul unei furculita il mai maruntim putin si daca doriti acum puteti adauga in dovleac aromele preferate(vanilie, rom )

Intr-un castron batem ouale impreuna cu zaharul pana cand se fac ca si o spuma , adaugam faina , praful de copt si macul si omogenizam bine Punem si lingura de ulei si dovleacul calit si racit . Daca dovleacul a lasat apa atunci scurgeti apa , nu o puneti si pe ea .

Omogenizam si turnam intr-o tava de chec . Dam totul la cuptor pana cand trece testul cu scobitoarea , la 180 grade .

Veti avea un chec aromat si umed , perfect de servit dimineata la cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu crema de mascarpone si ananas

Postat de merisor67

Desert prajitura cu crema de mascarpone si ananas

Pentru blat , separam albusurile de galbenusuri si le vom mixa cu putina sare pana devin spumoase, apoi vom adauga treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea foarte tare, atat de tare incat...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu mere si nuci

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu mere si nuci

Mai intai pregatim umplutura. Curatam de coaja merele, le dam pe razatoarea mare, apoi le stoarcem si le punem intr-o tigai wok la calit, impreuna cu zaharul. Dupa ce s-au inmuiat, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2014, 15:09
foarte reusit!
la 22.10.2014, 15:10
foarte bun
la 22.10.2014, 15:12
la 22.10.2014, 15:49
Bun!
la 22.10.2014, 15:59
Tare bun!!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking