Chec cu dovleac si mac

Postat de andaoana in Prajituri
22 Oct 2014 | 3002 vizualizari
Chec cu dovleac si mac

Arome de toamna

Ingrediente

  • 3 linguri dovleac razuit+50 gr unt
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 plic parf de copt
  • 5 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri mac macinat sau boabe

Mod de preparare

Dovleacul razuit il punem intr-o tigaie incinsa impreuna cu untul pe foc sa se caleasca pana se inmoaie. Cu ajutorul unei furculita il mai maruntim putin si daca doriti acum puteti adauga in dovleac aromele preferate(vanilie, rom )

Intr-un castron batem ouale impreuna cu zaharul pana cand se fac ca si o spuma , adaugam faina , praful de copt si macul si omogenizam bine Punem si lingura de ulei si dovleacul calit si racit . Daca dovleacul a lasat apa atunci scurgeti apa , nu o puneti si pe ea .

Omogenizam si turnam intr-o tava de chec . Dam totul la cuptor pana cand trece testul cu scobitoarea , la 180 grade .

Veti avea un chec aromat si umed , perfect de servit dimineata la cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert turta dulce glazurata

Postat de mirela0911

Desert turta dulce glazurata

Intr-o cratita se pune zaharul la caramelizat, avand grija sa nu se arda. Se adauga untul si se amesteca pana se topeste complet. Se toarna cu grija laptele fierbinte iar la final mierea de...

Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu piersici si mure

Postat de ralu_ca

Prajitura rasturnata cu piersici si mure

Intr-un vas am batut bine albusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul, uleiul, praful de copt ( stins in putin otet ), esenta,sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2014, 15:09
foarte reusit!
la 22.10.2014, 15:10
foarte bun
la 22.10.2014, 15:12
la 22.10.2014, 15:49
Bun!
la 22.10.2014, 15:59
Tare bun!!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking