4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Reteta propusa de Ela68 aici http://www.bucataras.ro/retete/chec-sylvia-57939.html doar ca nu am pus zeama de portocala (nu imi place zeama de portocala la prajituri ), iar miezul de nuca l-am taiat si l-am pus deasupra.
Ingrediente
Mod de preparareSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul cate putin si zaharul vanilinat si se amestecapana se intaresc ca o bezea.Se adauga uleiul si se amesteca. Separat se bat galbenusurile cu un praf de sare.Peste albusuri se incorporeaza amestecul de galbenusuri si se amesteca cu o lingura pentru a se omogeniza.Se adauga faina treptat si se amesteca.Aproximativ jumatate de compozitie se pune in alt bol si se amesteca cu 2 lingurite de cacao. Se unge vasul mare al Multicooker cu putin ulei.Se pune un strat de compozitie alba, un strat de compozitie cu cacao. Deasupra se pune miezul de nuca taiat.Se inchide capacul multicookerului, se selecteaza BAKE la temperatura de150 de grade si un timp 45 de minute si se apasa butonul START. Dupa finalizare se deconecteaza aparatul de la sursa de curent. Se lasa checul in vasul aparatului pana se mai raceste, apoi se scoate si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Sylvia la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de rocsi_1612
Aluatul: Laptele il incalziti pana devine caldut, untul il topiti. Drojdia o frecati cu o lingurita de zahar pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol. Adaugati zaharul, sarea, vanilia, coaja...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se prepara mai intai crema. Intr-o craticioara se bat ouale si se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat si faina. Se toarna laptele in fir subtire si se amesteca cu ajutorul unui tel pentru a...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|