Chec Sylvia la Multicooker

Postat de AdyNA_RadU in Dulciuri
15 Iun 2014 | 3493 vizualizari
Chec Sylvia la Multicooker

Reteta propusa de Ela68 aici http://www.bucataras.ro/retete/chec-sylvia-57939.html doar ca nu am pus zeama de portocala (nu imi place zeama de portocala la prajituri ), iar miezul de nuca l-am taiat si l-am pus deasupra.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 4 linguri de ulei
  • 2 lingurite cacao
  • Zahar vanilinat
  • 100 gr miez de nuca taiat

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul cate putin si zaharul vanilinat si se amestecapana se intaresc ca o bezea.Se adauga uleiul si se amesteca.

Separat se bat galbenusurile cu un praf de sare.Peste albusuri se incorporeaza amestecul de galbenusuri si se amesteca cu o lingura pentru a se omogeniza.Se adauga faina treptat si se amesteca.Aproximativ jumatate de compozitie se pune in alt bol si se amesteca cu 2 lingurite de cacao.

Se unge vasul mare al Multicooker cu putin ulei.Se pune un strat de compozitie alba, un strat de compozitie cu cacao. Deasupra se pune miezul de nuca taiat.Se inchide capacul multicookerului, se  selecteaza BAKE la temperatura de150 de grade si un timp 45 de minute si se apasa butonul START.

Dupa finalizare se deconecteaza aparatul de la sursa de curent. Se lasa checul in vasul aparatului pana se mai raceste, apoi se scoate si se portioneaza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Sylvia la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gogosi cu iaurt

Postat de Constelatialeu

Gogosi cu iaurt

Intr-un castron cernem faina, in centru faramitam drojdia, adaugam o lingura de zahar si un pic de lapte caldut, amestecam putin si lasam sa creasca cca 10 min. In restul de lapte, punem zaharul,...

Citeste continuarea

Desert pasca traditionala

Postat de MotanLaOale

Desert pasca traditionala

Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si stafidele. Din aluat se intinde o foaie subtire si se pune intr-o tava rotunda cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2014, 08:47
la 16.06.2014, 16:17
credeam ca de la atatea retete, nu mai vad bine )))
la 16.06.2014, 22:06
Am preluat exact titlul de la reteta propusa de Ela68 si eu am facut chec ul la multicooker.
la 02.07.2014, 06:27
la 15.07.2014, 09:29

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking