Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

Postat de Bucataras in Dulciuri
12 Mai 2024 | 480 vizualizari

Când îți este poftă de ceva dulce și bun, încearcă acest Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar. Andra Mihail ne arată cât de ușor îl poți pregăti. Este ideal pentru orice zi, nu necesită coacere și este delicios. Pentru acest Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar ai nevoie de câteva ingrediente: biscuiți, unt, crema de brânză, smântână lichidă, zahăr, morcovi.  

Ingrediente

  • Ingrediente Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar
  • 200 gr biscuiți simpli
  • 3 morcovi
  • 80 gr zahăr pudră
  • 50 gr zahăr tos
  • 80 gr unt topit
  • 200 ml smântână lichidă
  • 250 gr cremă de brânză
  • esență vanilie
  • apă

Mod de preparare

Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar:

 

 

Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă până se distribuie uniform.

Într-un castron, pune crema de brânză, adaugă smântana lichidă, zahărul și esență de vanilie. Mixează bine cu un mixer până obții o compoziție fină și omogenă.

Rade morcovii și pune-i într-o cratiță, pe foc. Adaugă zahărul și puțină apă. Lasă pe foc până fierbe și scade lichidul format. După gătire, lasă la rece dulceața.

Montează cheesecakeul în pahare.

La baza paharului, pune un strat de biscuiți cu unt, adaugă cremă de brânză, alt strat de biscuiți, alt strat de cremă și la final, garnisește cu dulceață de morcovi.

Desertul este gata și trebuie să stea la rece până în momentul servirii.

Acest cheesecake cu dulceață de morcovi este delicios, se face ușor și repede.

Încearcă și rețeta de Cheesecake cu frăguțe și dulceață de mure la pahar, delicios și aromat sau Tiramisu la pahar cu cozonac, prin care poți folosi cozonacul rămas.

Îți recomandăm și rețeta de Budincă de caramel, absolut delicioasă și cremoasă.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București

Retete similare

Desert cozonac cu nutella si rahat

Postat de mirela0911

Desert cozonac cu nutella si rahat

Aluatul: se prepara maiaua. Se incalzeste 100 ml lapte, se pune 1 lgt zahar si 2 lg faina, apoi drojdia proaspata. Se amesteca bine si se lasa sa dospeasca. Restul de lapte se incalzeste...

Citeste continuarea

Gogosi de post

Postat de Sidy

Gogosi de post

Punem drojdia in putina apa minerala calduta, cu o lingurita de zahar. Lasam la temperatura camerei sa creasca 10-15 minute. Cernem faina iar in mijloc ii facem un loc in care vom pune drojdia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2024, 21:20
Interesanta combinatia, nu am mai servit niciodata cu dulceata de morcovi!

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking