Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!

Postat de Elena_Daria in Prajituri
6 Apr 2013 | 7371 vizualizari
Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!

Iata-ma ajunsa la reteta cu numarul 200! Vreau sa va spun cat de mult ma bucur ca in urma cu 1 an si 9 luni am intrat in frumoasa comunitate a bucatarasilor veseli, priceputi si frumosi! Imi sunteti tare dragi, ma bucur ca existati si ca faceti parte din viata mea!:X Pentru reteta m-am inspirat de la Teo(´s kitchen), e cel mai delicios si cremos cheescake mancat vreodata de mine!:X

Ingrediente

  • 1 foaie de placinta
Umplutura:
  • 700 g crema de branza(gen Philadephia)
  • 250 g zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 oua
  • 2 linguri cu varf de faina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
Sos de capsuni:
  • 500 g capsuni
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Crema de branza de la temperatura camerei o punem intr-un vas si o mixam pana devine spumoasa.

Adaugam apoi zaharul, sarea si mixam bine.Incorporam apoi faina, iar la final smantana.

Dupa ce smantana este bine incorporata, adaugam rand pe rand cate un ou, amestecand bine dupa fiecare.

Intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si putin ulei, asezam foaia de aluat, apoi turnam compozitia de branza.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana cand cheesecake-ul nostru face o crusta aurie(posibil sa crape putin ca si al meu).

Dupa ce s-a racit se da la frigider.

Sos de capsuni: Spalam capsunile si le taiem cubulete.

Le punem intr-o cratita, adaugam zaharul peste ele si le lasam sa fiarba la foc mic, pana obtinem un sos.

Eu am pus sos pe fiecare bucata de cheesecake in parte.

Un adevarat deliciu!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

Postat de RuxyRux

Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam  pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema capuccinno

Postat de Creatsa

Prajitura cu crema capuccinno

Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga treptat zaharul pana obtii o bezea tare si lucioasa. Adauga uleiul ,apa si galbenusurile si mai mixeaza cateva secunde. Amesteca faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2013, 22:55
La cat mai multe
la 06.04.2013, 22:56
Felicitari draga mea
200 de retete delicioase,asteptam inca multe la fel
la 06.04.2013, 22:57
multumesc Ica!
la 06.04.2013, 22:58
multumesc frumos Dia!
la 06.04.2013, 23:07
La cat mai multe retete Elena

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking