Ingrediente
- Pentru chifteluțe: Carne tocată (porc+vită) cca. 500 g,
- Ou 1 bucată,
- Usturoi 3 căței
- Sare de mare 1 linguriță,
- Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
- Mozzarella 100 g.
- Pentru sosul de rosii:
- Sos de roșii cu ardei a la Panacris cca. 800 ml (roșii, ardei kapia, ceapă galbenă, ulei si sare!)
- Muștar 1 lingură
- Cimbru uscat 1 lingură.
Mod de preparare
Se pun într-un castron încăpător carnea tocată, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul, și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.
Cu mâinile umezite se formează chiftelulțele, în mijlocul căreia se pune câte o bucată de mozzarella.
În vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se așează chifteluțele, se răstoarnă peste ele sosul de roșii cu ardei, muștarul, cimbrul se amestecă ușor și se lasă la gătit pe funcția HIGH timp de 3 ore.
Se servesc fierbinți cu garnitura preferată.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|