Ingrediente
- 1 ciolan afumat cca 1.400 Kg de la Sergiana ( am specificat firma pentru ca il afuma cum afumam noi acasa cand taiem porcul sau macar pe aproape)
- 20 ml ulei
- 1 cescusta cu apa
- aparatul Crock-Pot (cioroiul)
Mod de preparare
Mergem si cumparam ciolanul, il analizam, urmarim sa fie de la un porc mai mic, cum am zis cioroiul meu e mic. Asezam cioroiul pe masa de lucru, il bagam in priza, asezam ciolanul, adaugam uleiul si apa, asezam capacul si setam functia high pentru cca 4-5 ore.
Se face atat de bine incat pica carnea de pe os, a trebuit sa ma misc cu talent sa pot sa fac o fotografie cu ciolanul intreg. Se poate servi cu varza calita, asta am facut eu, sau cartofi natur, prajiti, piure, fiecare cu ce vrea, e bun in orice varianta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|