Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi

Postat de reisnaor_2006 in Ciorbe
8 Aug 2014 | 14040 vizualizari
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 250 gr smantana de casa
  • morcov (3-4 bucati)
  • patrunjel 1 bucata
  • 3-4 cartofi
  • 1 telina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lg de otet
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele le curatam si le fierbem intregi.Separat intr-o cratita punem putin ulei si calim 2 morcovi  si 1/2 telina rasa.Adaugam o cana de apa si dam in clocot.Pieptul de pui il taiem bucatele ca burta de vita si adaugam peste morcovul si telina calita si data in clocot.Dupa ce au fiert restu de legume completam in cratita cu zeama fiarta si legumele le taiem cubulete si le adaugam alaturi de pieptul de pui.

Cand pieptul de pui a fiert adaugam cele 2 lg de otet si batem 2 oua impreuna cu smantana si cateii de usturoi pisati si adaugam in ciorba.Saram si piperam dupa gust,adaugam patrunjelul verde tocat.

O servim cu ardei iute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Bors de stevie cu bacon si zdrente de ou

Postat de katty

Bors de stevie cu bacon si zdrente de ou

Curatam frunzele de stevie si rupem cozile. Spalam in cateva ape si scurgem. Punem la fiert putina apa cu sare si cand clocoteste adaugam stevia. Dam cateva clocote, oprim focul si scurgem...

Citeste continuarea

Ciorba de pasare cu multe legume

Postat de merisor67

Ciorba de pasare cu multe legume

Punem la foc o oală cu puțină apă și un praf de sare, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm carnea porționată. O lăsăm să fiarbă 2-3 clocote, apoi scurgem apa și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2014, 13:53
Buna
la 08.08.2014, 14:01
la 08.08.2014, 14:13
Foarte buna pe caldura aceasta , acrisoara si cu carnita slaba
la 08.08.2014, 14:15
Bunnnnnnnnnnn
la 08.08.2014, 14:15
este buna si rece

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking