Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Postat de Dya in Ciorbe
21 Aug 2014 | 18395 vizualizari
Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Astazi am facut o ciorbita tare buna pentru BBk. Sigur a fost buna pentru ca a papat mult si a mai vrut "UNU" :D

Ingrediente

  • 4 aripioare de pui
  • 2 cepe mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • dovlecel
  • un cartof potrivit
  • cateva rosii mici
  • radacina de telina
  • un ardei gras verde/galben mic
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o mana cu taietei de casa (uscati)
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 300 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel

Mod de preparare

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar).

Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele.

Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii.

Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam taieteii.

Oprim focul dupa 2-3 minute si presaram verdeturile tocate marunt.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de vara cu scarita afumata

Postat de Valclaudia

Ciorba de vara cu scarita afumata

Legumele se curata si se spala cu apa rece. Punem 3 linguri de ulei in oala, adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat fasii, morcovul taiat rondele, boabele de piper si cele de mustar si foaia de...

Citeste continuarea

Bors de bibilica cu gulii

Postat de katty

Bors de bibilica cu gulii

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2014, 22:40
si de-asta vreau!
la 21.08.2014, 22:43
la 21.08.2014, 22:49
buna tare
la 21.08.2014, 22:54
la 22.08.2014, 00:52

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking