Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Postat de Dya in Ciorbe
21 Aug 2014 | 18476 vizualizari
Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Astazi am facut o ciorbita tare buna pentru BBk. Sigur a fost buna pentru ca a papat mult si a mai vrut "UNU" :D

Ingrediente

  • 4 aripioare de pui
  • 2 cepe mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • dovlecel
  • un cartof potrivit
  • cateva rosii mici
  • radacina de telina
  • un ardei gras verde/galben mic
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o mana cu taietei de casa (uscati)
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 300 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel

Mod de preparare

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar).

Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele.

Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii.

Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam taieteii.

Oprim focul dupa 2-3 minute si presaram verdeturile tocate marunt.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Ciorba taraneasca cu leustean

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca cu leustean

Legumele se curata si se spala. Morcovii, telina, cartofii si patrunjelul radacina se taie in cuburi, nu foarte  marunte. In zeama de vitel fierbinte, se pun la fiert...

Citeste continuarea

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

Postat de rhapsody

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2014, 22:40
si de-asta vreau!
la 21.08.2014, 22:43
la 21.08.2014, 22:49
buna tare
la 21.08.2014, 22:54
la 22.08.2014, 00:52

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking