Ingrediente
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 felie telina
- 1 patrunjel radacina
- 2 linguri pasta ardei kapia
- 2 linguri orez
- 1 pahar bulion de rosii
- leustean uscat
- marar uscat
- sare
- patrunjel verde
- 1 lingura ulei
- pt. perisoare :
- 500 gr carne tocata de vitel
- 1 ou
- 2-3 linguri pesmet
- 1/2 lingurita pasta iute de ardei
- sare
- codite de ceapa verde
Mod de preparare
Puneti la fiert o oaqla cu 3l apa .
Curatati , spalati si taiati cubulete legumele pentru supa .
Puneti legumele la fiert . Sarati.Adaugati orezul .
Amestecati carnea cu ou, pesmet , sare , pasta de ardei iute si verdeata .
Formati cu mana unsa cu putin ulei perisoare cat mai mici posibil .
Puneti perisoarele la fiert si fierbeti 15 minute .
La sfarsitul fierberii adugati bulionul de rosii .
Dregeti gustul cu putin marar, leustean si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu mini-perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|