Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

Postat de divainbucatarie in Ciorbe
11 Mai 2011 | 14092 vizualizari
Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

Ingrediente

  • 4 cotlete porc,
  • 2 carnati afumati,
  • 50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat,
  • 3 cartofi medii,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 gulie,
  • 1 telina mica,
  • 2 cepe,
  • 1 galbenus,
  • 100 ml smantana,
  • 1 lamaie,
  • 1 legatura tarhon,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.

Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.

Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu afumatura si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de oanapl

Ciorba de perisoare

Tai afumătura felii și le pui la fiert în apă cu sare. Cureți și speli legumele: țelina, păstârnacul, morcovul, ardeiul, dovlecelul, roșia și ceapa. Dai morcovul pe...

Citeste continuarea

Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza

Postat de merisor67

Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza

Preparare Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza Oasele de porc, portionate in bucati mai mici, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2011, 09:18
Woww!!!! Superba prezentare asa cum ne-ai obisnuit!!! Esti o perfectionista absoluta!!!Felicitari Diva draga mea!
la 11.05.2011, 09:52
la 11.05.2011, 10:16
la 11.05.2011, 10:17
buna buna
la 11.05.2011, 10:20

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking