Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi

Postat de madi_marin in Ciorbe
26 Iul 2013 | 4573 vizualizari
Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi

M-am inspirat pentru această reţetă din revista ,,Bucătăria pentru toti,,.

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 2 carnaţi afumaţi (mai groşi)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mărar
  • smântână
  • oţet

Mod de preparare

Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit împreună cu morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă apă şi se lasă să fiarbă.

Între timp se spală dovlecelul şi se rade pe răzătoarea cu ochiuri mari.Se adaugă în oală şi se lasă să fiarbă totul cam 10-15 minute, după care se adaugă 1 cârnat tocat fâşiuţe şi prăjit, sare ,piper şi oţet după gust. Se mai lasă să fiarbă 5 minute. Se stinge focul şi se adaugă mărar tocat şi smântână.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba cu pulpa de porc si afumatura

Postat de Patricia_Iordache_79

Ciorba cu pulpa de porc si afumatura

Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie. Taiem costita pe marginea oaselor. Tocam ceapa marunt,...

Citeste continuarea

Ciorba de salata verde cu zdrente

Postat de Corina33

Ciorba de salata verde cu zdrente

Se curata, se spala si se taie ceapa verde felii. Intr-o oala incapatoare punem ceapa la calit in uleiul incins. Adaugam 2 linguri de faina, amestecam bine, adaugam si boiaua, stingem totul cu 2-3...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2013, 20:36
f buna
la 26.07.2013, 21:01
Ce bine arata si cred ca e tare gustoasa!
la 26.07.2013, 21:01
wowwwww ce bine arata
la 26.07.2013, 21:02
la 26.07.2013, 21:11
Ce bine arata

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking